Starbucks <3

Idag var jag och Anneli på Starbucks och där bestämde jag mig för att skaffa ett Starbucks-kort. Man kan använda det att betala på Starbucks med och så får man gratis internet där och lite andra grejer :)



Visst är det fint^^ Kände att jag ville ha det fina Londonkortet eftersom jag bott här och det är i London jag dricker min chailatte och frapuccino. Så nu kan jag ta med mig datorn dit om jag inte har nått för mig nån dag och köpa en chailatte och prata lite med kompisar på msn därifrån istället för att sitta uppe på mitt rum :)

Om nån timme ska jag gå och hämta Sarah och sen måste vi ju gå och hämta Oliver och när vi kommer hem är det nästan dags att börja med kvällsmaten och sen slutar jag nästan^^ Det känns oftast lite segt precis innan man ska gå men sen är klockan helt plötsligt halv 6 och då ska vi äta och sen är det inte långt kvar tills Deb kommer hem. Så det kommer säkert gå lika fort idag som det brukar göra. :)

<3

London igen

Så har midsommar redan flugit förbi. Och det känns lite konstigt att den helgen som man längtat till i 3 månader gick så fort och det är redan tisdag och min andra dag tillbaka i London. Men nu har jag ju fått tillbaka känslan av att bo i Örebro igen och eftersom det är så kort tid kvar här så längtar jag ju hem massor. Men jag ska försöka att njuta dom lite drygt 3 veckorna som är kvar. Det är ju en del som händer då:
- Jag och Anneli ska till Brighton
- Sarah fyller år
- Mamma fyller år
- Barnen ska få en syster/bror
- Jag ska träffa alla kompisar och shoppa lite till ;)
- PACKNING!!!

Så jag kommer nog ha fullt upp tror jag! Idag har jag bakat sockerkaka. Hade med mig en sån där mix från Sverige som man bara tillsätter vatten i. Så jag kommer väl sitta och tjocka i mig sockerkaka ikväll om jag känner mig själv ;) Och dessutom ska jag laga lite svensk mat till ungarna ikväll. Det blir potatis, köttbullar, brunsås och lingonsylt. Så svenskt de kan bli! Haha. Nu ska jag kolla om sockerkakan har svalnat lite så att jag kan ta ur den ur formen :)

<3

Snart midsommar!! :D

Nedräkningen har hållit på ett bra tag nu och på fredag är det dags!! Det är midsommar! I vanliga fall brukar jag inte vara såhär glad att det snart är midsommar men i år har jag längtat i 3 månader!! Det är nämnligen ungefär 3 månader sen jag var hemma och träffade Sebbe sist och på fredag åker jag hem över helgen så det ska bli sååå gött!!

Men innan det har jag en hel del grejer som jag ska göra här^^ Idag träffade jag Sandra på oxford street och vi kollade lite i affärer och så :) Imorrn ska jag träffa Hanna på förmiddagen och på kvällen ska jag träffa en annan Sandra som jag inte träffat förut. På onsdag ska jag träffa Anneli på förmiddagen och sen vet jag inte om jag kanske ska börja packa lite smått på kvällen kanske... :P För på torsdag ska jag packa förmiddag och kväll tror jag :P Och så måste jag ju duscha och så, så att jag är fräsh när jag åker hem för på fredag morgon ska jag kolla på när Sarah har "sports day" så sen blir det direkt hem och hämta väskorna och åka till Heathrow :) Så förhoppningsvis hinner jag inte sitta hemma och vänta och längta för mkt :P haha

Ikväll ska jag slappa lite och kolla lite tv. Just nu lyssnar jag på en radiokanal på internet som jag och Hanna fastnade för när vi var på Subway en gång, dom har den på hela tiden och det är alltid bra musik när vi har varit där! Och det är inte så att vi brukar gå in, beställa, käka lite snabbt och gå.... Nej då! En gång satt vi där typ 2 timmar tror jag :P Haha, det är jag och Hanna och Subway i Acton mot resten av världen! haha

<3

Fullt upp, lr?

Jag skulle ju ha fullt upp igår och idag men det verkar ha ändrat sig. Igår hade jag iofs en del för mig. Jag träffade Anneli och fikade på förmiddagen och sen jobbade jag och efter jobbet så åkte jag och Hanna till Richmond och mötte upp Simon, sen gick vi på bio. SATC 2 blev det :) Och den var inte så dålig som jag har hört från vissa. Det var en sån film så att man mådde bra när man gick därifrån och hade sett den.

Idag däremot skulle jag träffa Valeria men när jag var framme där vi skulle mötas ringde hon och sa att hon var sjuk så att hon inte kunde komma. Innan det hade jag fått sms från Sandra som jag skulle träffat ikväll att hon var sjuk och inte kunde träffas. Så det blir visst en lugn och skön hemmadag idag^^ Jag har lagat lite mat och kört en tvättmaskin. Så imorrn blir det lite strykning och så på förmiddagen och sen vet jag inte. Kanske blir en liten sväng till affären lr nått. Sen på kvällen ska jag nog bara ta det lugnt och slappa framför tvn.

Nu är det ungefär 2 timmar tills jag ska gå och hämta Sarah. Grannen tar med Oliver så jag kan hämta honom där sen istället för att jag ska behöva hämta honom först och sen stressa iväg med honom till Sarahs skola och hämta henne från after school care. Och har jag lite tur så stannar både Sarah och Oliver hos grannen och leker lite, det brukar dom göra för dom är väldigt bra kompisar och innan Sarah började på sin skola så gick alla 4 på samma skola så då brukade dom ses nästan varje dag efter skolan. Så det är kul för dom och skönt för mig ;)

<3

IKEA

Igår kväll var jag och Anneli på IKEA och shoppade lite och så. När vi kom in upptäckte vi att dom hade "princess wedding cake" inför Victorias bröllop så vi var ju tvugna att fika lite innan vi började shoppingen ;) Sen gick vi igenom IKEA lite snabbt för att komma till matavdelningen ;) Det är ju där man handlar! Haha. Så det blev lite marabou och ahlgrens bilar och lite annat :)

Idag ska jag ta det lugnt på förmiddagen och kanske plocka undan lite på rummet, sen ska jag ju jobba lite oxå ;) Efter det blir det nog lite mer slappa framför tvn och datorn ^^

Tiden går så fort här i London! Det känns som om det nyss var början av maj och nu är det redan mitten på juni. Snart är det midsommar och då åker jag hem över helgen :D Så just nu längtar jag bara efter det, att få träffa Sebbe och familjen igen, det var ju snart 3 månader sen jag var hemma. Och efter midsommar är det bara 4 jobbveckor kvar tills jag slutar här och åker på semester till Skottland innan jag kommer hem till Sverige. Så det känns både skönt att jag snart åker hem samtidigt som det känns lite tråkigt att lämna familjen och kompisarna här! Men man kan ju åka och hälsa på. Så det kommer nog bli bra.

Nu ska jag kolla lite på tv innan jag ska gå med Olivers tennisgrejer till tennisplanen för Sarah ska hem till en kompis efter skolan så jag kan inte lämna dom på vägen för att hämta henne. Dessutom ska jag gå och hämta Oliver efter tennisen sen för han ska ha en kompis med hem och leka lite. Så det blir lättjobbat för mig ;) Och eftersom dom inte slutar tennisen förän 4 så behöver jag inte gå förän typ 10 i 4 så jag hinner stå och stryka lite i lugn och ro innan det^^

<3

Lördag :)

Idag har jag varit på Portobello Market med Valeria och hennes kompis Costanza. Vi hade jättenice väder och att prata ltie skit är ju inte heller fel ;) Så vi gick och kollade lite och käkade churros och lite så :)
Efter ett tag var Valeria tvungen att åka hem och jobba så jag åkte tillbaka hem och gick ett varv på Bedford Park Festival som är i min lilla park den här helgen :)
Sen gick jag hem och hämtade en påse med kläder och grejer som jag inte vill ha med till Sverige som jag tänkte ge till Canser research. Så jag gick dit och lämnade påsen och gick och köpte lite lunch och frukt på Sainsburys.

Nu ska jag nog ta en lugn eftermiddag hemma för jag har varit så trött hela veckan, och ibland kan det vara skönt att bara ta det lugnt :) Sen blir det ju lite bra på tvn ikväll och så ;)

<3

Senaste veckan

Den här veckan har jag haft fullt upp. I måndags jobbade jag heldag för Sarahs skola hade studiedag. Vi var i Hyde Park och lekte enda tills vi var tvungna att hämta Oliver ^^ Så det gick väldigt bra trots att jag trodde att jag skulle vara tvungen att underhålla henne mkt eftersom hon var själv, men hon leker jättebra själv :)

I tisdags var jag och Hanna och tog en kaffe på starbucks sen gick vi så att hon kunde få fixa sina naglar och sen gick vi hem till henne och slappade lite innan hon var tvungen att hämta tvillingarna och jag gick hem till mig lite innan jag skulle hämta Sarah.

I onsdags var jag hemma och städade mitt rum, tvättade lite kläder, duschade och så. Det tog typ hela min lediga tid på dagen :P

Igår var jag och Hanna och shoppade lite på Westfield. Jag lyckades komma hem med ett par skor, en klänning, ett par leggins och en tröja :) Men det blev inte så dyrt ändå och eftersom jag typ inte gjorde av med några pengar förra helgen så kände jag att jag kunde unna mig det ;)

Idag har jag strukit alla kläder jag tvättade i onsdags^^ Sen har jag lagat lite lax för jag vart så sugen på det när jag var på väg hem efter att ha släppt av Sarah i skolan. Så jag köpte det och det var jättegott! Så himla konstigt att jag blev sugen på just lax för jag har knappt ätit det förän jag kom hit. Och jag har bara ätit det ett par gånger här, har inte varit så förtjust i det, men det är riktigt gott :)

Nu sitter jag och kollar på karl för sin kilt och slappar lite innan jag ska hämta Oliver om några timmar^^ Jag har varit så seg hela veckan! Men nu är det snart helg så då ska jag ha lite sovmorron :D

<3

Nationaldagen :)

Idag är det ju sveriges nationaldag och när jag satt barnvakt hos våra svenska grannar igår så undrade dom om jag ville åka med dom till svenska skolan som ligger ganska nära där vi bor. Dom har nämnligen lite firande där, ambassatören läser ett tal, kören från svenska kyrkan sjunger några sånger och så är det fullt med svenskar där och man kan köpa svenska god saker och så :) Så jag följde med och det var jättetrevligt men jag kom fram till att jag kommer sakna dom ungarna oxå. Även om jag inte träffar dom så ofta så har man ju ett speciellt band bara av att komma från samma land när man är utomlands. Och dom är jättegulliga och snälla.

Det kändes jättekonstigt att komma till svenska skolan, typ som en liten "Sverige-bubbla". Huset är ritat av en svensk arkitekt så det ser inte alls ut som engelska skolor och alla pratade ju svenska och så var det svenska flaggor överallt eftersom det är nationaldagen^^


Svenska skolan.

<3

Bloggberoende igen?

Nu har jag kommit in i en bloggperiod igen :P Men nån gång ska man väl göra det oxå och nu var det ett tag sen, jag skrev ju en del när jag kom hit och sen har det gått ganska utför med det ^^

Idag fick jag vara ledig eftersom Deb jobbar hemifrån på fredagar och hon behövde ingen hjälp idag. Så jag har varit lite hos Hanna och pratat skit och bara tagit det lugnt. Så det var skönt eftersom det tydligen är runt 27-28 grader här just nu...

Imorrn ska jag och Anneli till Hampstead Heath och ha lite picknick så det ska bli härligt :) Jag är bara lite rädd att det ska vara för varmt för att man ska orka gå.. :P Nu ska jag iaf snart fixa lite mat och innan det ska jag leta upp en väska tills imorrn :P Ska ju ha plats för matsäck och så och kanske nått att sitta på oxå^^

<3

Lov

Nu har ju barnen lov igen. Och jag har faktiskt inte behövt jobba så mkt den här veckan. I måndags var jag ledig för det var "bank holiday" här, typ som röda dagar i Sverige. I tisdags jobbade jag heldag men då var vi på bio på förmiddagen så då var det ju nästan som om jag bara jobbade eftermiddag iaf. Och igår så jobbade jag bara lite på morgonen för då åkte jag med barnen till sin farmor och farfar och jag ska inte hämta dom förän runt 4 idag :) Så jag hade sovmorron idag. Och imorrn ska jag jobba 3-6 typ som vanligt men jag får sovmorron ;) Och då ska vi och äta kvällsmat hos grannen, jag och barnen, fast jag antar att det bara är barnen som ska äta så jag får väl äta när jag kommer tillbaka men det är ju lugnt för eftersom jag har sovmorron så kommer jag ju äta lunch ganska sent och då kommer jag inte vara så hungrig klockan halv 6 :P

Nu tar jag det lugnt för jag har en känsla av att barnen kommer vara ganska uppspelta efter ett par dagar hos farmor och farfar^^ Men å andra sidan så kommer jag ju behöva börja med maten nästan när vi kommer hem. Så jag kommer itne ha dom så lång tid här hemma eftersom det tar nästan 1 timme att ta sig hem när jag har hämtat dom.

Nu ska jag snart käka lite mat innan jag går till tuben, måste gå härifrån strax efter 3.

<3

Bilder från helgen

Nu när jag är ledig typ en hel dag så kände jag att jag kunde ladda upp lite bilder från när Eva var här. Inte för att det tar en hel dag utan för att jag brukar ha annat för mig när jag bara har några timmar och så brukar jag glömma bort att blogga :P Men nu ska det bli av ^^



Alla tycker väl att det är lika roligt med bussarna i början :P Själv har jag vant mig vid att dom är röda och stora och att dom kommer ungefär var 5e minut ;)



Mmm, churros på Portobello Market i Notting Hill :)



Vi hann med en sväng till Camden oxå :) Där stod det en kille och gjorde jättestora såpbubblor :P



Här är jag med en av mina vänner här i London ;) Haha, på Madame Tussauds.



Jag misstänkte nog att jag var lite kunglig, och så såg jag mig själv på en tavla där ;) hahaha



Och så hann vi med en tur till Hogwarts oxå ;)



Sen var vi enda borta vid Towern. Och det var så fint väder hela söndagen :D



Den fina telefonkiosken nära där jag bor^^ Och det är väl likadant med telefonkioskerna som med bussarna ;)

Nu sitter jag och kollar på dom sista avsnitten av Karl för sin kilt på tv och ska väl snart ner till frysen och hämta min Ben & Jerry-glass, fast det kanske är dags för lunch först ;) Sen kanske det blir en promenad till i eftermiddag för det är så fint väder här :)

<3

RSS 2.0