Örebro today, tomorrow London! :D

Då var det bara en dag kvar tills jag åker till London... hoppas jag. Det var ju klart att det skulle komma ett askmoln nu! Men det verkar ju inte vara så farligt så jag hoppas att jag kommer iväg :) Dessutom fick jag min nya kamera idag som jag hade beställt så jag hann få den innan London :)

Jag har kollat på nyhetsuppdateringar hela dagen igår och nu på morgonen men det är ju för tidigt för att säga hur det kommer se ut imorgon bitti. Men det verkar som om det avtar och dom flyger ju nu som vanligt till London så det ska nog inte vara några problem :)

Jag började packa min väska igår och när jag bara hade lagt ner presenterna till mina au pair-barn så var väskan typ full... :P Men det är ju bra för då har jag massa plats för allt jag kommer handla ;) Annars hade nog risken varit stor att jag skulle packa med mkt mer än jag behöver ha i 5 dagar. haha. Så ikväll när jag kommer hem från jobbet ska jag packa ner det sista och kolla så att jag inte har med mig något onödigt. Sen blir det väl att sova innan jag ska upp halv 2 inatt för att ta flygbussen till Arlanda. Fast jag kommer nog flyga ur sängen 5 minuter innan vi ska åka till resecentrum och bara klä på mig för frukosten äter jag nog på bussen när jag varit vaken ett tag. Man är ju inte så hungrig halv 2 på natten. Sen går mitt flyg 7 och jag är framme i London strax efter 9, deras tid.

<3

Söndag kväll

Sitter med datorn i knät brevid min sambo och kollar på *trumvirvel* fotboll... Kunde ju ha varit något intressant på tv men min kära pojke vill ju kolla på ÖSK så då får han göra det ;) Jag har haft tvn för mig själv när han har jobbat idag så det är väl inte mer än rätt. Men jag har minsann inte bara latat mig utan jag har tvättat, diskat, strukit och plockat i ordning här hemma.

På torsdag bär det av mot London så då ska jag shoppa loss och hälsa på min au pair-familj och mina kompisar där :) Kommer nog bli minst ett besök på primark och på diverse andra trevliga affärer i London :)

Innan London ska jag hinna med jobb två dagar, go-kart och scoutavslutning ;) Så jag kommer inte ha det lugnt och skönt men det är roligt när det händer lite saker :) Får se när jag hinner med att packa, hoppas att det blir på onsdag innan jobbet. Men då får man ju pengar så man vet ju aldrig vad man får för sig att hitta på då ;) Dessutom har jag beställt en ny kamera som jag hoppas att den kommer innan London så att jag kan ha med mig den, annars får jag ta med den gamla men det vore ju roligt med en bättre kamera :D

<3

London :D

Nu har jag bokat en resa till London den 26-30 maj :) Så jag taggar för den och har kollat runt lite på internet och i min London-bok ifall det är nått som jag vill göra när jag är där och jag har kommit fram till att förutom att träffa "min familj" och mina kompisar så vill jag se Greenwich och Shakespeare's Globe och så kommer det ju såklart bli massa shopping!! Vad gör man annars när man ser Primark? ;)

Annars händer det inte så mkt nu, jag jobbar och när jag inte jobbar njuter jag av att sommaren är här!! :D

I helgen var jag på hajk, det var hur varmt och skönt som helst fast det blev lite kallt på natten men jag hade kläder så jag låg inte och frös så mkt :) Bilder kommer när jag orkat lägga in dom på datorn :P

<3

RSS 2.0