Söndag :)

Idag har jag pluggat ganska mycket, håller på med ett PM till skolan. Lite synd att man måste plugga på en söndag men våra kära lärare glömde att lägga ut uppgiften så istället för att ha typ 4,5 veckor har jag typ 3 veckor... Lite surt, men men... Det blir iaf skönt när man har lämnat in det sen ;)

För att motivera mig lite och hålla blodsockret uppe köpte jag en semla :)



Snart kommer Sebbe hem och då ska jag ta helg ;) Då blir det tacos och film :) Det har jag sett fram emot hela dagen! :)

<3

Myssöndag :)

Idag är både jag och Sebbe lediga så det blir bara roligheter. Först ska vi hem till mosås och fira pappa och Mattias. Där blir det lite mat och så :) Sen ska vi en sväng hem till Eva och fira att hon har fyllt år, gått klart lärarutbildningen, fått ett jobb och ska flytta till en ny lägenhet. Efter det blir det bio med älsk. Vi ska se Hamilton :)

Igår jobbade vi på Willys Västhaga båda två för dom var på personalfest så vi och några till fick rycka in :) Det gick jättefort för att man var ju inte van vid att vara där och jobba. Sen fick jag jobba en timme extra för det krånglade ltie med våra tider så jag fick ju lite mer pengar ;) Aldrig fel! Efter jobbet skulle jag åka till Subway och köpa mat till mig och älsk och det första jag fick höra när jag kom innanför dörren är "brödet är slut"... Hur kan det hända på Subway??? Det är ju som att McDonalds skulle ha slut på hamburgare... :P

Nu ska jag nog äta lite frukost och kolla på Law and order. Sen ska jag läsa igenom mitt rättsfallskoncentrat innan jag skickar in det.

<3

"Mitt nya liv"

Nu är det nytt år, ny termin och mitt nya liv har börjat :)

Skolan känns jättebra :) Ganska mkt att göra men det är intressant! Det känns ganska konstigt att jag redan gått en hel termin på juristprogrammet. Men det är ju samtidigt skönt att det gått så fort. Snart är det sommar och det har gått ett helt år ^^

Dessutom har jag börjat gymma. Det är en ganska stor grej för jag har aldrig gått på gym förut men jag kände att det var dags att börja röra på sig mer nu, speciellt nu när det är för isigt och kallt för att cykla till skolan. Jag var på gymmet i tisdags, sen simmade jag med mamma på gustavsvik i onsdag och idag ska jag gymma igen :) Bra start på mitt nya hälsosamma liv tycker jag :) På måndag ska jag få en introduktion på gymmet så att jag lär mig alla apparater. Hittills har jag gått med Sebbe så han har kunnat hjälpa mig men det vore ju skönt om jag inte behövde hålla mig till dom tider som både jag och Sebbe kan. Det är ju roligare om man är två men ibland är jag hemma och pluggar hela dagarna och då kan det vara skönt att ta ett break från plugget och träna lite :)

Nu sitter jag och äter och tar en liten paus från pluggandet men sen ska jag plugga mer innan jag ska möta Sebbe på gymmet :) Det är faktiskt roligare och skönare än jag trodde att gymma och än så länge är jag taggad när jag ska dit! :)

<3

Tillbaka till vardagen?

Nu när jul- och nyårshelgerna är över så är det väl bara att gå tillbaka till vardagen? Idag har dagen varit full av plugg och undanstädning av nya kläder från mellandagsrean och dessutom har jag diskat. Känns som om jag har hunnit en hel del med tanke på att klockan bara är 4 och jag har pluggat ganska mkt :)

Snart kommer Kajsa hit och så det blir skönt efter en produktiv dag! Får se om det blir wii eller film :) Jag har iaf förberett chips och dipp som man måste ha om man ska ha myskväll! ;) Sen hoppas vi att Karissa vågar visa sig när Kajsa är här så blir det dubbelt mysigt :)

<3

RSS 2.0