Eva! :D

Nu har Eva landat på Stansted och hoppat på en buss så om lite drygt en halvtimme ska jag gå till tuben och åka ohc hämta henne vid Victoria Station! :D Det ska bli sååå kul och jag kommer ju få vara lite guide eftersom hon aldrig varit här förut så det ska bli kul :) Och nu var det ju ett tag sen vi träffades sist, ungefär 2 månader. Så det är på tiden tycker jag! Åååh, ska bli så kul med en långhelg med henne! Jag vill åka nuuu och hämta henne men hon kommer ju inte snabbare dit för att jag åker tidigare :P haha

<3

Varmt :D

Nu har sommaren kommit till London! :D Det är varmt och soligt och man blir jättevarm av att gå med barnen till skolan :P Haha! Men det är skönt att jag slipper frysa när man sitter på mitt rum på kvällarna iaf ^^

Ikväll ska jag träffa en ny au pair som bor här i Chiswick som au pair :) Hoppas hon är trevlig så att vi fortsätter träffas. Efter det ska jag hem och msn-dejta med min älskling för han fyller 23 idag :D Min pojke börjar bli gammal :P Haha!

Nu har jag börjat förstå hur kort tid jag har kvar här i London! Idag är det bara 9 veckor kvar och på söndag är det 2 månader! Och om 5 veckor åker jag hem över helgen, så det kommer gå jättefort! Innan det kommer desutom Eva en helg, och det är redan om 1 vecka :D Det ska bli jättekul att guida runt henne eftersom hon inte varit här förut :) Så vi ska kolla runt på alla dom där sakerna som man måste se, typ Big Ben, London Eye, Madame Tussauds, Piccadilly Circus, Portabello Market och lite så :D Så det kommer nog bli en bra långhelg :)

<3

Bror :)

Som sagt var min lillebror och hälsade på i helgen. Jag tänkte att jag skulle ta massa kort men kom jag ihåg det? Nej! Men några blev det iaf.


Här är han på Regent Street som går mellan Piccadilly Circus och Oxford Street. Fint väder och trevligt hade vi!


Här är Bobby-elefanten :P Det finns elefanter i hela London och det här är nog min favvo ^^ Men tydligen ska dom inte ha sånna hattar längre dom riktiga bobbysarna! Det tycker jag är dumt! Det är ju typ som om dom skulle måla alla bussarna vita lr nått. :P


Så måste man ju äta lunch i Hyde Park om det är fint väder! (även om det är mat från Subway) ;)

Det var lite av det vi hann med ( det jag lyckades få på kort iaf ) :P Men det var trevligt att få lite besök även om det inte var så länge.

Och den här veckan är det full fart. I måndags tvättade jag massor, igår träffade jag Hanna på förmiddagen och hon klippte mig och sen gick vi till en pub på kvällen. Idag har jag strykit alla kläder jag tvättade i måndags och dammsugit mitt rum. Och ikväll ska jag träffa en tjej från Örebro som jobbar som nanny här nu. Imorrn ska jag och Ida simma lite och det är nog sista gången vi ses innan hon åker hem från London :( Sen på fredag ska jag träffa ännu en ny svensk, men hon bor här i Chiswick. På lördag ska jag träffa Valeria, min italienska kompis från Earl's Court och på kvällen ska jag sitta barnvakt. Sen tror jag inte att jag ska göra så mkt på söndag, kanske sola lite lr nått om det är fint väder vilket det troligtvis ska bli :)

<3

Helg :D

Jag har inte skrivit så mkt på ett tag nu men det är bara för att jag har haft så mkt annat för mig! Jag har träffat massa kompisar och jobbat lite och haft kul ^^ Men jag tänkte bara uppdatera bloggen nu så att ni vet att jag lever ;)

Efter helgen kommer det nog en del bilder och så för om en halvtimme typ ska jag åka och hämta bror Mattias som kommer och hälsar på mig hela helgen :D Det ska bli kul, speciellt eftersom han inte var hemma när jag var hemma och hälsade på i mars. Så vi har inte setts på typ 4 månader förutom i webcam på skype :P haha Så nu ska vi umgås i en hel helg så att vi blir trötta på varandra igen ;) Så ska jag nog klara dom sista 2 månaderna här sen, och jaa det är bara 2 månader kvar!!! Jag har kommit mkt mer än halvvägs nu! Inte lång tid kvar med mina små underbara barn. Men jag kommer ju inte hem direkt då utan min familj kommer hit med husvagn och hämtar mig och så ska vi åka runt lite i Skottland :D Det ska bli härligt, och sen kommer jag hem till Örebro igen. Och då ska jag ta igen det här halvåret med Sebbe, familjen och alla kompisar ;)

<3

Dublin

Bättre sent än aldrig va? :P Jag var ju i Dublin och hälsade på Anders förra helgen och nu har jag äntligen orkat ta tag i mig och lagt in bilderna på datorn :P


Anders visade mig runt i staden och här är vi på Trinity College. En gammal fin skola ^^


Här är jag vid cricketplanen på Trinitys gård.


Här är ett torn på Dublin Castle. Och om ni undrar vad det är för en svart prick så är det Anders som försöker klättra upp :P


När vi var på väg mot en stor fin park (som visade sig vara nån helt annanstans) så hittade vi det här! Och eftersom det var mulet och regnade och blåste lite så kändes det som om vi var mitt i en skräckfilm :P Och det här är ett sjukhus tydligen men det ser mer ut som ett mentalsjukhus direkt från en skräckfilm ;)


Här är en liten bild för att visa kontrasterna som fanns i hela staden! Gamla fallfärdiga hus blandat med nya och galma fina byggnader.


Det sista vi såg på våran lilla rundtur var ett gammalt bryggeri. Och jag antar att den här grejen har nått med att brygga öl att göra :P

Det var lite av vad vi hittade på. Mkt vandrande, skratt och god (dock ganska onyttig) mat :P

<3

RSS 2.0