Juldagarna :D

Dom här juldagarna har varit jättebra! Dom började med julafton som var lika bra som vanligt, med massa paket och bra sällskap :)
Sedan på juldagen gjorde jag och Niklas, min granne, en STOOOR snögubbe.
På annandagen var det fika hos grannen och sedan smet jag därifrån direkt till bussen och åkte hem till Sebbe och kollade på film och myste hela kvällen :)
Najsiga dagar!!
<3

God jul alla!

Hej hej, tänkte bara hälsa er alla en god jul lite så här i efterhand^^

Dessutom tänkte jag meddela att den familjen jag pratat med valt en annan tjej, men jag har inte gett upp, det finns flera familjer kvar som jag hoppas att jag får höra från efter alla helgdagar!
Men nu ska jag snart ut och göra en snögubbe ;)
<3

London? :D

Jaa, det kanske blir London igen :) Har pratat med en familj i London som verkade intresserade och jättebra! Men dom skulle prata med några tjejer till innan dom bestämde sig, men dom verkade ganska positiva så det är ju bra! :D Men jag uppdaterar er när jag fått veta nått mer :D
Dessutom pratade jag med Vic idag och han gav mig detta fina rim på min julklapp till farmor. Tyckte att det var så fint att det borde visas upp:
"Det går ingen nöd på dig, om du saknar en såndär rund, lysande grej, det ska du nog snart inse, när du ser vad du fått av mig!"
"Det går ingen nöd på dig,
om du saknar en såndär rund, lysande grej,
det ska du nog snart inse, när du ser vad du fått av mig!"
<3

Nya klockor :D

Beställde nya klockor i tisdags och dom kom idag :D Wiie, älskar dom! Nu ska jag börja använda klockor!
Här kommer bilder på dom!
Mina nya fina klockor :D
Tjusiga!
<3

Jobb och lite till^^

Jaa, det blir ju en del jobb nu innan jul! Men det är ju bra så får man lite pengar att göra av med på mellandagsrean och så xD

Men jag har även hunnit med att vara på bl.a. O, helga natt på stortorget! Det var bra! Brolle och Charlotte Perelli var där och sjung :) Och Ernst var faktiskt riktigt bra som allsångsledare, tvivlade lite på honom innan men han var bra! :)
Den här veckan är det avsluntning på både scout och tonår. Det känns ju lite sorligt men ändå ganska skönt :P Som alltid när det är terminsavslutningar på olika aktiviteter ;)
Nu ska jag kolla på CSI :P Hejsvejs
<3


Hej igen^^

Ojdå! Nu var det verkligen längesen jag skrev nått sist! Jag har jobbat en del och när jag har varit hemma har jag inte tänkt på det... Jag har varit så fokuserad på att skriva citat i min andra blogg :P Men nu kom jag på det! Men vad har hänt som är värt att skriva om... Jag har jobbat... Och när jag inte har jobbat så har jag varit hemma eller handlat julklappar (bland annat... Blev en del grejer åt mig oxå) :P
Idag skulle jag vara hemma hela dagen och fixa lite hade jag tänkt men så ringde Willys Almby förut så det blir till att jobba istället^^ 15-21.10 Ganska lagom tid måste jag säga! Nu sitter jag och ska slå in lite julklappar som jag köpt och det slog mig att fast jag har minst en julklapp till alla så ser det ut som om det är väldigt lite julklappar!! Så jag kollade på mitt konto och jag har lite pengar kvar så fast jag är klar med julklappshandlingen tror jag att jag ska handla lite till^^ Det är ju så roligt att julhandla och slå in julklappar och så :) Men jag får se, kanske hittar på nått annat, som familjen kan ta del av :P
Nu ska jag fortsätta med julklappsinslaget!
<3

RSS 2.0