Sooommar :D

Idag har det verkligen kännts som om det är sommar på riktigt :) Varmt och soligt och skönt! Rätt dag att införskaffa en picknickfilt och picknickkorg med tallrikar, glas och bestik :) Dessutom har vi tvättat :) Så nu sitter jag med gott samvete i soffan och kollar på tv ;) Snart kommer Sebbe hem från fotbollsträningen och då blir det tacos!

I helgen börjar mitt "sommarjobb" på riktigt. Ska ju vara på Willys i Marieberg i sommar för dom hade mer tider än Willys i Almby så jag ska vara på samma Willys som jag började på när jag sommarjobbade för 2 år sedan ;) Och dessutom får jag ju jobba med Sebbe ibland iaf. Men nu har han semester i 3 veckor! Det tycker jag inte riktigt är okej när jag ska börja jobba :P Men han förtjänar det eftersom han jobbat heltid i ett år nu sen han var ledig sist :)

På onsdag ska jag och Sebbe åka till scoutlägret som "mina scouter" är på. Så vi ska packa lite picknick, ta med oss badkläderna och åka dit några timmar och hälsa på lite :) Det ska bli kul och alldeles lagom mkt läger när man inte hinner vara med på hela :)

<3

Orka...?

Det är konstigt att det alltid blir ny disk i köket och damm på golvet fast att man har diskat och städat för inte så länge sen... :P Tänk vad skönt det skulle vara om allt sånt kunde sköta sig själv så att man slapp diska och städa hela tiden ;) Men jag får väl samla lite ork och ta tag i det snart. Annars kommer det bli så där mkt disk i köket så att man mår dåligt bara man går in där :P Och det är INTE kul när man måste ta hand om det sen!

Så jag får väl ta hand om det idag när jag ändå är hemma för imorrn blir det jobb igen. Då ska jag upp tidigt för jag måste åka med Sebbe till jobbet, han börjar 7 och jag börjar 7.50 så jag måste ändå gå upp lika tidigt om jag ska ta bussen. Så imorgon kväll kommer jag vara trött!! Men när man får betalt för det är det väl värt att gå upp tidigt ;)

Sen är det ju midsommar på fredag och då ska vi först till Uskavi på dagen och sen ska vi umgås med några av Sebbes kompisar på kvällen. Hoppas att det blir kuuul :)

Nu ska jag ta och diska lite innan jag växer fast i soffan ;P haha

<3

Rent och fint

Nu har jag städat och gjort fint här i lägenheten. När jag skulle diska och vattnet aldrig blev varmt kom jag på att vårat varmvatten skulle vara avstängt idag. Och eftersom jag var tvungen att diska idag var jag tvungen att koka vatten i vattenkokaren så det tog jättelång tid att diska jämfört med hur lång tid det brukar ta.

Men ska det blir rent och fint här hemma så får man offra sig lite. Vi får nämnligen besök av min bror och hans flickvän i eftermiddag. Vi ska spela lite spel och ha kul :) Det ska bli kul att spela alla spel som man måste vara fler än 2 för att spela så att jag och Sebbe aldrig kan spela dom själva.

Nu kommer snart Sebbe hem och sen ska Mattias hämta oss och så ska vi hem till Mosås och äta innan vi åker tillbaka hit och spelar :) Så det kommer nog bli en bra eftermiddag och kväll. Och imorgon kommer kanske Carolina hit och kollar på Karl för sin kilt och umgås och äter godis och sånt ;) Det kommer oxå bli kul.

<3

Sjung om studentens lyckliga dar

Då har det varit studenten igen då, och i år var det min kära brors tur att ta klivet in i vuxenvärlden. Dessutom tog min vänner Lisa och Kajsa oxå studenten så det har varit full fart! Som tur var hade Lisa sin mottagning idag så det blev inte riktigt så stressigt igår som jag först trott.

Först var vi vid Virginska och kollade när Mattias sprang ut, sen gick vi upp på stan för att se alla flak och så :) Efter det mötte jag Eva och vi åkte tillsammans till Kajsa för att gratta henne lite och sen åkte vi till Mattias och jag var där resten av kvällen. Och idag var jag hemma hos Lisa en stund och grattade henne lite med.

Jag måste erkänna att man blev ganska sugen på att ta studenten igen! Springa ut, åka flak, umgås med folk man inte ser så jätteofta och sen ha kul på kvällen ;) Men man får väl se framåt istället för bakåt och tänka på allt roligt som kommer hända ;)

<3

Leedig :)

Idag har jag inte gjort mkt! Kollat på tv och tagit en promend med Bianca :) Det är så mysigt att vara hundvakt när man är ledig för även om man är ensam hemma så har man sällskap :)

När Sebbe kommer hem ska vi åka och handla lite sen blir det grillning och lite mys ikväll. Dessutom har jag fått mitt schema för i sommar så jag kan börja planera lite ifall det är nått jag vill hitta på. Det var bara dom två första veckorna som jag inte hade så mkt så Annika skulle kolla ifall det fanns fler tider så dom veckorna vet jag inte riktigt hur jag jobbar än. Men det blir nog bra ;)

Det känns som om det är skönt att vara ledig idag efter en långdag på jobbet igår. Speciellt eftersom vi hade 29 grader framme i kassan större delen av dagen :P Så nu sitter jag med alla fönstren öppna och njuter av svalkan av 24 grader här i lägenheten ;)

<3

Hemma från London

Nu har jag kommit hem från London och har till och med jobbat ett par dagar :) Så jag tänkte att nu när jag är ledig ska jag passa på att ta en liten paus i uppackningen och ladda upp lite bilder från min resa på bloggen ;)


Började med att få mina naglar fixade :)


Sen blev det en chailatte på starbucks innan jag besökte "min familj" :)


Så här stora och fina hade dom blivit :D Sarah tyckte att jag skulle komma tillbaka och vara deras au-pair igen ^^ Och det var nästan att jag stannade! Dom är hur härliga som helst och det var när jag var där igen som jag insåg hur mkt jag saknar dom!

Dag 2 träffade jag Anneli en sväng och tog en fika med henne. När hon var tvungen att åka hem tog jag en buss till Chiswick och kollade lite på dom ställena som jag brukade vara på när jag bodde där.


Dag 3 var jag och Valeria, som jag bodde hos, på två marknader; Portabello och Borough Market. Sen gick vi och kollade på Shakespears teater "The Globe" :)


På kvällen gick vi till en pub för att se Champions League-finalen mellan Barcelona och United och när man beställde en cider på den puben fick man en rekordelig cider ;D


Dag 4 träffade jag Carolina hela dagen :) Vi åkte runt på alla möjliga ställen, bl.a. till Hyde Park för att ta en glass :)


Det här dök vi på utanför National Theater. Dom hade gjort som ett vardagsrum av konstgräs, pretty cool!


Dag 5 gjorde jag bara lite sista minuten-shopping sedan åkte jag mot flygplatsen för att lämna alla röda dubbeldäckare, tuben och all shopping bakom mig för den här gången *snyft* ;)

<3

RSS 2.0