Fortfarande sommar :)

Igår var både jag och Sebbe lediga så vi passade på att åka med Mattias och Nikki till Nikkis familjs sommarstuga. Vi solade, badade, grillade och åkte båt :) Jag till och med brände mig ganska rejält på ryggen och bak på benen. Trodde inte att solen tog så mkt fortfarande! Men så var det, så nu kan jag knappt sitta eller ligga på rygg :P

Idag blir det jobb igen, får se hur det går med benen då ^^ Som tur är jobbar jag inte långdag idag utan en helt vanlig dag på 6 timmar :P Och sen är jag ledig imorrn. Så skönt att jobba varannan dag ibland ;) Men det är lite synd att man inte kan hitta på så mkt eftersom man inte är ledig flera dagar i rad. Fast jag har ju inte så mkt att hitta på nu, Sebbe jobbar ju med. Det ska bli skönt med en ledig helg tillsammans nu i helgen. Får se vad vi hittar på då, vi får nog besök på lördagen så det blir väl grillning och lite så. Sen blir det rehab på söndagen ;)

Nästa vecka är sista veckan på jobbet innan "sommarjobbet" slutar. Sen ska jag börja förbereda mig för pluggandet i höst :) Hoppas att jag får jobba lite i höst oxå, så att jag får lite pengar att röra mig med. Undrar vad jag ska hitta på veckorna innan skolan börjar. Sebbe jobbar ju då och mamma börjar jobba då... Får kanske åka ut till Mosås och hälsa på pappa :) Sen kanske det får bli en tur till Norrköping och hälsa på Lisa.

Nu ska jag iaf fortsätta kolla på Karl för sin kilt och tycka synd om mina ben innan jag åker till jobbet... ;)

<3

RSS 2.0