Otur!

Dagen började faktiskt bra! Jag cyklade till skolan och allt var frid och fröjd, till och med seminariet var riktigt bra och det kändes värt att gå på. SEN hände det som gjorde att jag bara ville åka hem och dö eller nått! Jag tappade min kära mobil i marken på gruset vid cykelparkeringen vid universitetet när jag skulle cykla hem... Självklart kunde den ju inte bara skrapas lite på baksidan utan den landade med framsidan neråt och glaset sprack tvärs över... :( Så nu måste jag skaffa en ny telefon för jag vet inte hur länge den håller... Kul utgift! Ska nog byta abonemang snart så jag tänkte skaffa en på avbetalning men det bli ju ändå inte så kul att ha den extra utgiften varje månad sen i typ 2 år :P Den här telefonen hade jag tänkt ha typ hela studietiden och var inte ens nära att vilja byta till en nyare telefon!

Det blev dock lite bättre när jag kom hem och kissen fortfarande var framme :) Idag gick hon inte och la sig förrän efter 1! :) Nu sitter jag och väntar på att Linda ska smsa så att jag får ta med mig Bianca och gå och möta henne och lilla taxen Tyra :)

<3

Söndag kväll

Så har det blivit söndag kväll igen och ännu en helg är slut. Den här helgen har det hänt MASSOR! Först fyllde jag år i fredag och då hade vi pensionärsträff på tonår som var jättekul! I lördags åkte vi hem till mamma och pappa så jag fick bli lite firad där med och jag stannade där medan Sebbe jobbade. Efter det åkte vi till Örebro travet på en födelsedagsfest för en av Sebbes kompisar som fyllde 25 år. Och idag har jag varit på ledarmöte i kyrkan och sen tog jag och Bianca en härlig promenad i solen och värmen :D

Nu är det dags för ytterligare en stressig skolvecka! Men på lördag ska jag, Kajsa och Eva på pysselmässa i Västerås! Och på måndag åker jag med mamma och pappa till Ullared :) Det ska bli så kul så jag hoppas att den här veckan kommer gå fort!

Nu ska jag ta fram ostbollarna, kolla lite på tv och ladda inför imorrn :)

<3

Ny dator! :D

Min nya dator har äntligen kommit och jag har börjat lägga över allt jag hade på den gamla datorn till den nya... Jag fick åka och hämta den igår men då hade jag så mkt att göra och så var jag ju borta på "pensionärsträff" på kvällen så jag hann bara ladda hem dom program som man behöver för att kunna använda datorn som man brukar ^^


Så här fin är den! :D Dock startar den inte på 3 sekunder... men den är ganska snabb iaf :) Och så är den ju sååå snygg! Den är dessutom mycket bättre än min förra dator!

<3

Vår, kakbak och födelsedag :)

Nu har verkligen våren kommit på riktigt! Nästan så att det är varmt att ha på sig jacka ute! :) Me like! Dessutom är det ju min födelsedag imorrn och då brukar våren nästan alltid vara på gång :) Det är ju synd bara att man måste sitta inne typ hela dagarna och plugga :P Men eftersom vi tar hand om Sebbes mammas hund nu så får man ju komma ut i det fina vädret lite iaf :)

Idag har jag spenderat hela förmiddagen med att baka kakor, inte för att jag fyller imorrn utan för att vi ska ha pensionärsträff på tonår ^^ Vi ska klä ut oss till pensionärer och äta massa kakor och spela bingo (för det gör alla pensionärer!! :P) haha. Jag har bakat hallongrottor, vaniljkrokar och märtas skurna chokladrutor och imorrn ska jag göra kolakakor, havrekakor, minttoppar och chokladbollar :) Det kommer bli kakkalas deluxe! Dessutom ska Kajsa ha med sig mini-cupcakes så jag får se om jag orkar göra alla fyra sorterna eller om det bara blir tre för med hennes cupcakes så blir det ju 7 sorter (som är minimum för en pensionärsträff) ;)


(Bilden snodde jag från internet, riktigt så här mkt har jag inte bakat... än! :P)

Nu ska jag snart hem till Malvina och hälsa på henne och hennes lilla vovve :) Ska bli hur mysigt som helst för nu har det ett tag sen vi träffades och så vill jag gosa lite med valpen ;D

<3

:)

Nu har jag tagit en liten paus i vårstädningen här hemma :) Jag märkte att det veeeerligen behövdes städas ordentligt här så det ska bli skönt när det är klart och det är renare än det varit på länge här hemma :)

Det är bra när man ska få besök för då måste man verkligen ta tag i städningen. Jag har tänk flera helger nu att jag ska ta tag i städningen men det finns ju alltid nått att göra som är "viktigare" just då :P Men nu är det snart klart, lite damning, dammsugning och golvtorkning kvar bara :) Men det får vänta tills Sebbe vaknat så att jag slipper göra allt själv, och dessutom skulle jag ju ändå väcka honom om jag drog i gång och dammsög :P

Jag har även börjat nedräkningen till både Ullaredsresan med mamma och pappa och Londonresan :) Har börjat planera vad jag ska göra i London och vad jag ska köpa i Ullared ;) Och inför Londonresan har jag och Carro börjat kolla musikaler m.m. som vi ska göra :) Ska bli så kul att träffa henne och alla andra Londonbor som jag känner :D Jag kommer få leva fattig efter dom två resorna men det är det verkligen värt! Ska bli så kul att se en musikal och dricka afternoon tea på riktigt! Och alla andra saker som jag ska göra, typ shopping ;)

Ikväll ska jag däremot fokusera helt på melodifestivalen! Det blir tjejkväll med Delpak och Antonia här! :D Ska bli så kul och guud vad vi kommer tjocka för jag har köpt så mkt godis och chips och grejer! ;D

<3

Vååår! :D

Äntligen känns det som om våren har kommit till Örebro! Det är så soligt och skönt ute och det är ju jättehärligt att kunna ha fönstret öppet hela dagarna! :D Dessutom blir man ju mer produktiv när det är så fint väder för man blir ju mkt gladare och piggare! I förrgår var jag jätteproduktiv och pluggade massor, diskade, gymmade och förberedde maten till igår när mamma och pappa var här och hälsade på och firade mig lite i efterskott för min namnsdag. Igår var jag i skolan mellan 10 och 17 och mamma och pappa kom 18 så jag hann ju inte laga mat igår. Idag har jag oxå varit ganska produktiv, fast inte lika produktiv som i förrgår. Jag har förutom att diska och plugga (som vanligt) även simmat med mamma. Det är så skönt att röra på sig för man blir så pigg och orkar göra mer efteråt :)

Igår cyklade jag dessutom till skolan för första gången efter vintern :) Det var riktigt skönt att komma igång med det oxå :) Nu när vi bara har en bil var det skönare att cykla än att åka buss eftersom man slipper vänta på bussen och efter lektionerna måste man alltid halvspringa för att hinna med bussen hem.

Imorrn kväll ska jag och älskling på 25års fest hos en av hans kompisar. Hoppas att det blir kul men det tror jag, dom flesta fester brukar ju bli ganska lyckade och eftersom det kommer vara härliga människor där kommer det nog bli kuuul! :)

<3

RSS 2.0