Ett tag sen...

Nu var det verkligen ett tag sen jag skrev nått här. Men det är bara för att det itne har hänt så mkt att skriva om. Har mest varit hemma och så. Sen har jag jobbat lite men inte så mkt eftersom jag varit väldigt förkyld i snart 3 veckor nu! Jag börjar bli bättre men det sitter fortfarande kvar lite i halsen så jag går runt och hostar och så.

Jag vet att jag har lovat bilder men eftersom jag är hemma hos Sebbe nästan jämt och inte har några bilder från semestern här så har det inte blivit så. Ska se om jag kan få med mig dom hit nästa gång jag är i Mosås så att jag kan lägga in dom. Visserligen har det tagit ett bra tag men bättre sent än aldrig ;) haha

Just nu kollar jag på Bones och Sebbe ligger och "vilar sig"(=sover) lite. Men han har ju varit igång sen halv 6 imorse och jobbat så det är väl inte så konstigt att han är tröttare än mig som vaknade runt 10 och sen bara har varit hemma och fixat lite. Men snart ska jag ta och laga lite mat. Ikväll blir det fläskfilégryta! MUMS!! Sen kanske det blir lite kladdkaka ikväll för vi har fortfarande kvar det från i måndags när jag bakade den när mamma och pappa skulle komma och fika :)

<3

RSS 2.0